Foto’s

Zorgvuldig geselecteerde materialenZorgvuldig geselecteerde materialen

Gedurende de CISO Masterclass wordt gebruik gemaakt van zorgvuldig geselecteerde management literatuur. Toegankelijk, relevant, van het juiste niveau en niet meer dan nodig is om de stof een goed theoretisch kader te geven. Verder wordt u voorzien van een uitgebreid werkboek waarin u het geleerde toe kunt passen op uw eigen situatie. Hierdoor wordt de stof praktisch gemaakt en beklijft het goed, ook na de masterclass. Verder kunt u het werkboek als naslag gebruiken wanneer u terug op uw werkplek bent.

 

Werken aan je eigen planWerken aan je eigen plan

Gedurende de masterclass werkt u aan uw eigen casus. Het geleerde wordt stap voor stap toegepast op uw eigen organisatie en uw eigen uitdaging. Aan het einde van de masterclass presenteert u uw casus voor de groep en wordt u voorzien van constructieve feedback, hetgeen u in staat stelt met een goed resultaat af te sluiten.

 

3. persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

De groep wordt beperkt tot maximaal 10 personen, waarbij er altijd twee ervaren docenten aanwezig zijn waaraan u uw vragen kunt stellen en waarmee u kunt sparren over oplossingen die uw eigen plan tot een succes maken. Daarnaast heeft u veelvuldig de gelegenheid om met uw mede-cursisten te overleggen en te spiegelen.

 

4. aikidoVind je rust en je kracht

De tweede dag van de training start met een Aikido ervaring die je in staat stelt je rust en je kracht te vinden. Ook na de masterclass, juist op die momenten dat je het goed kunt gebruiken. Onder begeleiding van Steven Debets ontdek je de relatie tussen gevoel en houding en leer je op ontspannen wijze kracht uit te stralen.

 

5. ontspannen sfeer

Ruimte voor ontspanning

Ondanks het intensieve programma is er voldoende ruimte om te ontspannen en met je mede-cursisten en de docenten van gedachten te wisselen. Genieten van een wandeling en van de prachtige omgeving, een sauna pakken of een goed gesprek voeren over een glas wijn bij een heerlijk diner.

 

Boek resultaatBoek resultaten en wees succesvol

Na het geven van je eindpresentatie ontvang je het CISO Masterclass certificaat en ben je er klaar voor om binnen je eigen organisatie met je eigen plan en het geleerde volop aan de slag te gaan; veranderingen bewerkstelligen, buy-in van je bestuur verkrijgen en voortgang en succes boeken.

We zien je graag op de volgende CISO Masterclass! Meld je hier aan.